+380 66 68 08 222
г. Луцк, ул. Парковая, 2A

Відновлення та захист ‪ALFA ROMEO CROSSWAGON рідким склом ‪‎

Поделитесь страницей:   
Відновлення та захист ‪ALFA ROMEO CROSSWAGON рідким склом ‪‎

Сьогодні до нас для проведення детейлінгу завітав «італієць».

Як завжди, на початковому етапі роботи ми проводимо делікатну мийку автомобіля вологим паром. Використовуємо професійне обладнання – парогенератор Idromatic Astra Stiamer Chemik (виробник Італія).

Наступним етапом здійснюємо глибоку чистку лакофарбового покриття автомобіля, зняття бітуму\гудрону\комах за допомогою синтетичної глини.

Після очистки поверхні приступаємо до абразивного полірування лакофарбового покриття сучасними орбітальними полірувальними машинками ‪‎RUPES – система Big Foot, італійського виробника.


Стан лакофарбового покриття до полірування

Полірування автомобіля Львів

Процес полірування

Полірування автомобіля Львів

Полірування автомобіля Львів

Диски автомобіля найбільше страждають від різноманітних забруднень, але найбільш згубно на них впливає розпечена металева стружка з гальмівних колодок, яка врізається в поверхню та поступово руйнує захисний лаковий шар. В таких випадках допоможе глибока чистка дисків. Спеціальна рідина очищує поверхню, усуває ефект матовості та почорніння. Цей же препарат ми використали для чистки вихлопної труби.

Чистка дисків Львів

Наступним етапом проводимо чорніння гуми.

При нанесенні на колеса отримуємо багатий, насичений колір та блиск. Препарат на основі карбону утворює на поверхні тривалий захист, зберігає блиск та запобігає прилипанню пилюки до поверхні. Гума довше залишається чистою та доглянутою.

Додатково проводимо відновлення хромових поверхонь.

Фари автомобіля помутніли і пожовтіли. Проводимо відновлююче полірування - повертаємо прозорість!

Полірування фар Львів

Виконавши всі підготовчі роботи, приступаємо до нанесення захисту на кузов автомобіля – препарат на основі рідкого скла.

Поверхня автомобіля стає більш сяючою, колір набуває глибини та насиченості.

Окрім естетичного покращення зовнішнього вигляду автомобіля, нанесення «рідкого скла» робить лак міцнішим і стійкішим до різноманітних забруднень (бітумних плям, смоли з дерев, пташиного посліду та дорожньої мошки). Збільшується стійкість до дрібних подряпин, створюється захист від ультрафіолету та сильнодіючої хімії.

Завдяки покриттю поверхня автомобіля має гідрофобні властивості – вода скочується з кузова, залишаючи його практично сухим. Для очищення авто тепер достатньо збити бруд водою.

На вікна автомобіля та лобове скло ми нанесли покриття «антидощ».
На швидкості від 60 км\год двірники можна не вмикати.

Коли екстер’єр автомобіля зроблений, проводимо комплексну чистку салону автомобіля, очищуємо шкіряні сидіння, наносимо засоби по догляду та захисту.

Тепер автомобіль  ALFA ROMEO виглядає по-новому!

Полірування та зихист авто Львів

Полірування та зихист авто Львів