+380 66 68 08 222
г. Луцк, ул. Парковая, 2A

Чистка шкіряного салону, полірування та захист автомобіля в Луцьку

Поделитесь страницей:   
Чистка шкіряного салону, полірування та захист автомобіля в Луцьку

Для надання комплексу послуг детейлінгу у "Автобаню" приїхав автомобіль Toyota Camry.

Детальний, всесторонній догляд, чистка, відновлення та захист - саме те, що потрібно цьому авто!

Роботу розпочинаємо з парової мийки автомобіля, без використання хімічних препаратів, професійним парогенератором італійського виробника - Idromatic Astra Steamer Chemi.

На кузов автомобіля під час пересування нашими дорогами прилипає дорожня смола, так званий бітум. Особливо помітні плями на автомобілях світлих кольорів.

Якщо довгий час не робити глибокої очистки лакофарбового покриття від чорних плям, поступово смола проникає в лак і фарбу, залишаючи після себе жовті плями, що не підлягають видаленню. Допоможе лише перефарбування.

Свіжі, не засохлі бітумні плями ми видаляємо антибітумним препаратом від європейського виробника Tenzi.

Якщо бітумні плями застарілі (2 місяці і більше), для їх видалення потрібно проводити глибоку чистку лакофарбового покриття синтетичною глиною.

Диски автомобілів найбільше страждають від різного роду пошкоджень: стружка з гальмівних колодок, що на швидкості проникає в лак, дорожні солі, сильнодіючі хімікати, які використовують на недоброякісних мийках, та ін.

Ми проводимо глибоку чистку покриття дисків, яка видаляє всі забруднення. 

Наступним етапом здійснюємо безпечну мийку двигуна сухою парою - ефективне очищення від масляних забруднень навіть у важкодоступних місцях моторного відсіку.

Мойка мотора паромМойка мотора паром Львов

Коли ЛФП автомобіля очищене, проводимо обезжирювання поверхності та приступаємо до абразивного полірування. В роботі використовуємо італійську технологію Rupes BigFoot.

Відполіровану поверхню ми обробляємо захисним покриттям на основі рідкого скла від європейського виробника.

Після покриття автомобіль надійно захищений від зовнішнього середовища, агресивних хімічних препаратів, бітуму, гудрону, пташиного посліду, металевої стружки з гальмівних колодок.

Колір автомобіля стає насиченішим, поверхня набуває дзеркального блиску та має гідрофобні властивості - ефект самоочищення в дощову погоду.

Після нанесення захисного покриття автовласник значно економить на мийках авто - тепер достатньо ополоснути кузов водою. Бруд злітає з кузова, і поверхня залишається практично сухою.

Защита автомобиля Львов

Коли екстер'єр автомобіля зроблений, ми приступаємо до інтер'єру.

Проводимо чистку салону автомобіля сухою парою, БЕЗ ХІМІЇ. Пара набагато ефективніше справляється з забрудненнями будь-якого роду, ефективно вичищає за коротші терміни.

Чистка слона Львов

Чистка слона Львов

Після очистки в салон автомобіля ставимо апарат озонатор - генератор озону.

Озон в три тисячі разів перевищує бактерицидні властивості хлорного розчину, його сміливо можна назвати найсильнішим окислювальним і бактерицидним засобом.
Тому за допомогою озонатора можна не тільки швидко і ефективно вбити бактерії, віруси, грибки та інші шкідливі мікроорганізми, що знаходяться у повітрі та воді, але і усунути неприємні запахи: вологи, цигаркового диму тощо.

Як показують дослідження, озонатор може впоратися на 94% з пестицидами та отрутохімікатами. При цьому на 99,9% вбиває кишкову паличку та інші шкідливі бактерії.

Заключним етапом наносимо на лобове скло та вікна автомобіля захисне покриття антидощ. На швидкості від 60-ти км/год двірники можна не вмикати.