+380 66 68 08 222
г. Луцк, ул. Парковая, 2A

Дезінфекція за допомогою озонування: переваги озонатора

Поделитесь страницей:   
Дезінфекція за допомогою озонування: переваги озонатора

Всі ми чуємо з екранів телевізорів про погіршення екології на планеті: брудна вода, задимлене повітря, використання хімікатів і пестицидів у сільському господарстві, промисловості та побутовій сфері. Все це негативно позначається на нашому з вами здоров'ї.

Від усіх факторів і шкідливого їх впливу вам допоможе прилад "Озонатор"!

Хімічна формула озону - О3, що на один атом більше, ніж у кисню. Саме цей фактор пояснює його високу активність.

Озон в три тисячі разів перевищує бактерицидні властивості хлорного розчину!!!

При відносно нормальній температурі озон розпадається на кисень. В результаті розпаду не утворюються шкідливі речовини, що головним чином відрізняє застосування озону від засобів побутової хімії.

Саме тому озон сміливо можна назвати найсильнішим окислювальним і бактерицидним засобом.

Тому за допомогою озонатора можна не тільки швидко і ефективно вбити бактерії, віруси, грибки та інші шкідливі мікроорганізми, що знаходяться у повітрі та воді, але і усунути неприємні запахи: вологи, сигаретного диму тощо.

Як показують дослідження, озонатор може впоратися на 94% з пестицидами та отрутохімікатами. При цьому на 99,9% вбиває кишкову паличку й інші шкідливі бактерії.

В світі озонування давно вже витиснуло хлорування в очистці та дезінфекції поверхонь. Після дії озону залишається аромат свіжості та стерильна поверхня.

Застосування озонатора в сучасному світі:

дезінфекція води озонатором - озон виводить шкідливі речовини з води, очищає, дезінфікує (20 хвилин дії);

обробка овочів і фруктів озонатором - виводяться шкідливі хімікати та пестициди (20 хвилин дії);

в тваринництві та рибній сфері - озон на 90% розкладає гормони й антибіотики росту, якими годують худобу і рибу, при цьому повертаючи первинний смак і аромат м'яса (30 хвилин дії);

застосування промислового озонатора в приміщеннях для тварин і птахів запобігає їх захворюванням (30 хвилин дії);

очищення і дезінфекція повітря в тісних і задушливих приміщеннях масового перебування людей (офіс, театр, кінотеатр, поліклініка тощо), щоб уникнути епідемій гострих респіраторних захворювань;

усунення тютюнового диму озонатором (30 хвилин дії);

очищення приміщення після ремонту - усунення запаху і впливу шкідливих хімічних сполук, що входять до складу будівельних матеріалів і особливо небезпечні для дітей; викликають алергічні реакції, головний біль, серцево-судинні захворювання (30 хвилин дії);

розщеплення шкідливих газів озонатором в місцях з великою концентрацією неприємного запаху - туалети, приміщення для тварин, підвали (40 хвилин дії);

Використання озонатора (промислового) в автомобільній сфері (озонування авто):
- дезінфекція вентиляції, кондиціонера;
- нейтралізація тютюнового диму;
- очищення від грибків і спор після утоплення авто.

Рекомендується для масового використання на автомийках, які проводять хімчистку і чистку автомобілів.

Люди, що знаходяться в салоні автомобіля, постійно вдихають продукти життєдіяльності живих організмів в оббивці авто, вентиляції, у важкодоступних щілинах. Вплив озонатора протягом 30 хвилин усуне всі шкідливі організми, очистить і продезінфікує повітря, усуне неприємні запахи в салоні вашого автомобіля. Після процедури ваш автомобіль буде практично стерильним, що зробить перебування в ньому більш комфортним і приємним, без ризику для вашого здоров'я.