+380 66 68 08 222
г. Луцк, ул. Парковая, 2A

Професійне полірування автомобіля в м. Луцьк

Поделитесь страницей:   
Професійне полірування автомобіля в м. Луцьк

Професійне полірування кузова автомобіля все більше клієнтів довіряють нашій студії автодетейлінгу, тому що:

  1. Наші працівники пройшли спеціалізоване навчання у лідерів світового автодетейлінгу;
  2. Завдяки наявності великої кількості професійного обладнання ми маємо доступ до будь-яких поверхонь лакофарбового покриття автомобіля!
  3. Наша команда висококваліфікованих професіоналів має великий практичний досвід та обробила вже більше 1000 автомобілів - від економ до супер преміум класу! З результатами роботи можна ознайомитися в наших фотогалереях "Автобаня Луцьк" та відеогалереї.
  4. В роботі ми використовуємо тільки високоякісні та новітні матеріали, яким довіряють і які рекомендують найкрутіші автодетейлери світу! Зокрема, це продукція Rupes BigFoot - лідер світового ринку!
  5. Ми суворо дотримуємося всіх етапів та вимог до професійного полірування автомобілів, що забезпечує високу якість наданих послуг!
  6. Ми є офіційними та ексклюзивними представниками провідних світових брендів, що розробляють захисні покриття, таких як Nanolex - керамічне покриття, Angelwax - тверді воски ручної роботи з натуральними складниками; це підтверджує наш професіоналізм та якість пропонованих послуг!
  7. Ми гарантуємо відповідність якості та вартості послуги професійного полірування автомобіля, яке виконується від 8 до 24 годин (у складних випадках - довше), а не 2-3 години, як часто озвучують на мийках! Додатково ми любимо робити подарунки нашим клієнтам - від маленьких до великих:) Починаючи з безкоштовного прибирання салону, чистки дисків, зняття бітуму та подібного до безкоштовного нанесення деяких захисних покриттів
  8. В роботі ми дотримуємося принципу постійного розвитку і використовуємо унікальні методики, секрети і фішки по усуненню та маскуванню подряпин, сколів та інших пошкоджень кузова, активно обмінюючись досвідом з нашими колегами з інших міст та країн і проходячи спеціалізовані курси!

Гарантійні обов'язки: після надання послуг професійного полірування кузова автомобіля ми запрошуємо Вас на гарантійний огляд та обслуговування покриттів! 


Телефонуйте просто зараз 068 0277222 для консультацій, записуйтеся на наші послуги та отримуйте подарунки !!!!